keeepersofdeath.com
Welcome on the site of erection.team...
Please register yourself to see all part of forum..
keeepersofdeath.com
Welcome on the site of erection.team...
Please register yourself to see all part of forum..
keeepersofdeath.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

welcome

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in
Trazimo igrace !! Prijave otvorene

teamspeak obavezno!!

Go down 
+4
>Jeron!M< bree!
John Doo.
SpaZz.
@L-Asad
8 posters
AuthorMessage
@L-Asad
VIP-USER
VIP-USER
@L-Asad

teamspeak obavezno!! Empty
PostSubject: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 5:13 am

eo da kazem da od danas svi clanovi klana obavezni imati programe teamspeak i ventrilo (po mogucnosti nemora ali bi trebalo) ja sam popravio mic tako da kad budemo igrali cwove u kojima ja vodim koristicu iskljucivo mic ukoliko imate mis to je super ali ako nemate nije toliko strasno vazno je da cujete sta vam govore vasi saigraci i to ce dosta uticati na igru znaci svi skinite teamspeak ja cu sad postawiti link za download ko nema
Back to top Go down
SpaZz.
Admin
SpaZz.

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 5:18 am

Code:
http://www.teamspeak.com/
Back to top Go down
https://erection.darkbb.com
John Doo.
VIP-USER
VIP-USER
John Doo.

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 5:19 am

Bolje je da ventrilo koristimo... bolji je puno od team speaka...
Back to top Go down
@L-Asad
VIP-USER
VIP-USER
@L-Asad

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 5:21 am

da ali npr ja nmg na ventrilo mislim mogu ali kad udjem u vent i cs laga mi cs nmg da igram
Back to top Go down
John Doo.
VIP-USER
VIP-USER
John Doo.

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 5:23 am

Sredi to.. trazi na google fix. Sto se tice mene morat cu da sredim ovo oko kompa, komp mi nece da primi mic znaci ja ga ukopcam nema nikakvog efekta pa cu pokusat to da popravim! Wink
Back to top Go down
SpaZz.
Admin
SpaZz.

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 5:26 am

John Doo. wrote:
Sredi to.. trazi na google fix. Sto se tice mene morat cu da sredim ovo oko kompa, komp mi nece da primi mic znaci ja ga ukopcam nema nikakvog efekta pa cu pokusat to da popravim! Wink
isti slucaj.... sve zivo probao nemoze :S

-poraaA. je
Back to top Go down
@L-Asad
VIP-USER
VIP-USER
@L-Asad

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 5:34 am

kada ubacis mic tamo gdje ide dali ti na comp izbaci bilo sta dali registruje mic?
Back to top Go down
John Doo.
VIP-USER
VIP-USER
John Doo.

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 5:35 am

Ne registruje uopce neznam zasto :S
Back to top Go down
>Jeron!M< bree!
Level 1
Level 1

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 6:40 am

bolji je ts od venta jbte, na ventu krci drama :$
Back to top Go down
SpaZz.
Admin
SpaZz.

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 6:45 am

Pa idite na CP pa namestite to..jebo vas tata Very Happy
Moras u CP-u namestiti mic,da bi radio,ne mozes samo ubaciti i gotovo...
Btw ,ako nije to gledaj u koju rupu ubacujes...

poraaa - Mrt sa mog nika Very Happy
Back to top Go down
John Doo.
VIP-USER
VIP-USER
John Doo.

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 6:47 am

>Jeron!M< bree! wrote:
bolji je ts od venta jbte, na ventu krci drama :$

Ali meni je bolje na ventu to sto kad upres tipku da pricas, a ne na ts stalno se cuje... to mi se ne svida..
Back to top Go down
silverN

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 7:26 am

pa mos i na tsu nastimat to za tipku
Back to top Go down
LOoDaK of erection.team
VIP-USER
VIP-USER
LOoDaK of erection.team

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 8:25 am

Moze se i na Tsu namestiti ne znam o cemu ti john...
Back to top Go down
https://erection.darkbb.com/
John Doo.
VIP-USER
VIP-USER
John Doo.

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 9:07 am

Maah... nista imam i ts i vent bmk na sta cete
Back to top Go down
DaviD^_^

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeSun Nov 22, 2009 1:46 pm

Vent kasni 3sek, dok TS yock
Back to top Go down
igor

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeMon Nov 23, 2009 4:28 am

DaviD^_^ wrote:
Vent kasni 3sek, dok TS yock

nmc tim koristi ventrilo veoma dugo, tj. od pocetka nase igre ( znaci oko godinu dana i nesto vise ) , i mogu ti reci da nisi u pravu. Na tsu je los zvuk, krci i kasni, dok je na ventrilu veoma cist zvuk i uopste ne kasni.

ventrilo je zakon, verujte mi. pozz

jos nesto, primetio sam da vas ima 8 ili 9 u klanu. slusajte, za sto bolji uspeh, odredite 5-6-7 igraca i samo vi igrajte, sto duze zajedno, veci uspeh. nemojte menjati sastav, znaci imajte 6 ili 7 igraca u timu i cepate sve posle nekog vreme. gubicete u pocetku, ali i pobedjivacete Smile
Back to top Go down
John Doo.
VIP-USER
VIP-USER
John Doo.

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeMon Nov 23, 2009 4:31 am

Pa igro sam i na ventu i na ts... i po meni je bolji vent al eto kako hoce oni svejedno mi je...
Back to top Go down
John Doo.
VIP-USER
VIP-USER
John Doo.

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeFri Nov 27, 2009 3:22 am

Ovako da ne pravim novi topic kad vec ima, predlazem da svi skinete Ventrilo (ako nemate) i da igramo od sad preko venta, ko nema mic nek nabavi, a ja cu pokusat nekkao ovo napravit i sredit oko moga mica. Puno je lakse igrat preko venta i komunicirat. Wink
Back to top Go down
@L-Asad
VIP-USER
VIP-USER
@L-Asad

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeFri Nov 27, 2009 3:24 am

ja sam vec rekao ja nemgu biti na ventu i cs ping skace odma i nemogu igrati kad mi je pacenicki adsl pa vi kako ocete ako cete na vent ja nmg
edit: na ts normalno sve mogu i msn i ts i nelaga mi a cim udjem na vent odma pocne a inace kad igram cs zbog loseg neta sam low rates na kgb mogu staviti 60 60 20000 a cim losiji server moram spustati na 40 40 10000 Sad Mad

Last edited by @L-Asad on Fri Nov 27, 2009 3:27 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
John Doo.
VIP-USER
VIP-USER
John Doo.

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeFri Nov 27, 2009 3:25 am

A na TS ti ne skace?
Back to top Go down
LOoDaK of erection.team
VIP-USER
VIP-USER
LOoDaK of erection.team

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitimeFri Nov 27, 2009 6:37 am

Ako neko moze da mi objasni zasto meni izbacuje bad password i username na team spiku kad god podjem da se ulogujem :S*??
Back to top Go down
https://erection.darkbb.com/
Sponsored content

PostSubject: Re: teamspeak obavezno!!   teamspeak obavezno!! Icon_minitime

Back to top Go down

teamspeak obavezno!!
Back to top 
Page 1 of 1