keeepersofdeath.com
Welcome on the site of erection.team...
Please register yourself to see all part of forum..
keeepersofdeath.com
Welcome on the site of erection.team...
Please register yourself to see all part of forum..
keeepersofdeath.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

welcome

HomePortalLatest imagesSearchRegisterLog in
Trazimo igrace !! Prijave otvorene

Za igrache klana

Go down 
3 posters
AuthorMessage
LOoDaK of erection.team
VIP-USER
VIP-USER
LOoDaK of erection.team

Za igrache klana Empty
PostSubject: Za igrache klana   Za igrache klana Icon_minitimeTue Nov 10, 2009 6:39 am

Volio bih znati do kad ce Fahrenheit,NadiR,crypt uzimati mjesto drugim igracima koji hoce da udju u nas klan?
Molio bi sve igrace klana da daju svoj komentar na ovo...
Back to top Go down
https://erection.darkbb.com/
@L-Asad
VIP-USER
VIP-USER
@L-Asad

Za igrache klana Empty
PostSubject: Re: Za igrache klana   Za igrache klana Icon_minitimeTue Nov 10, 2009 10:31 am

crypt je vec neko vrijeme inactive neznam u cemu je problem dali je skola ili sta vec remy kaze da ce se vratiti ali nesto ga nema barbu nisam vidio 2 sedmice na msn kaze igra wowa ?!?!!?to opravdanje da ga nema nikako...treba remy ozbiljno popricati sa njim jer nebitno kako on igra kad ga nema nikako samo zauzima mjesto nekom ko bi bio redovan i vise doprinosio klanu,sto se tice nadira neznam sta se desava dali ima nekih problema ili sta vec nesto je nezainteresovan poslednjih dana i nema ga na msn to je posao za igora da poprica sa svima njima i da rascisti vec jednom da se nerazvlaci vise dosta su inactive a na msn mogu naci milosa poru johna tu je ponekad nafa i rijetko kad da odigramo cw a da su svi iz klana obicno zovemo 1 sa strane a to mi strasno smeta..ali jbg treba se to sto prije rijesiti jer znam dosta dobrih igraca koji bi igrali u klanu i dosta su redovani toliko od mene...
Back to top Go down
SpaZz.
Admin
SpaZz.

Za igrache klana Empty
PostSubject: Re: Za igrache klana   Za igrache klana Icon_minitimeTue Nov 10, 2009 10:44 am

Igor je u sranju do guse....
Nema neta,napravio sam neke gluposti i nece me biti tako neko vreme...
Al brzo cu se vratiti...
Eo sada cu resiti ta sranja sa inactivnima...
a Barbu ne znam ne vidjam ga...
Za Crypta znam...
I Nadira znam sta cu..
Back to top Go down
https://erection.darkbb.com
Sponsored content

Za igrache klana Empty
PostSubject: Re: Za igrache klana   Za igrache klana Icon_minitime

Back to top Go down

Za igrache klana
Back to top 
Page 1 of 1